Forsiden

Finn frisør

Om frisørguiden

Kontakt oss

LYST PÅ
HUDPLEIE
ELLER
FOTTERAPI?

Finn din klinikk på
hudogfotklinikken.no

Hair & There Maxi Stormarked - frisorguiden.no

Hair & There Maxi Stormarked

Adresse:
Hair & There Maxi Stormarked
Gravarsv. 7
4306  Sandnes
51 66 48 42


Trykk her for å fortelle om din erfaring
med denne frisøren 


Lagt inn:
17.08.2012 23:34:26 - av: Anonym

Veldig bra

Lagt inn:
10.11.2010 14:13:21 - av: Hilde Olsen

Lilliana på Maxi skulle gi meg en ny frisyre. Hun var rask klar med hvilke farger og og hvilken frisyre som hadde passet meg. Med hennes kompitanse og kreativitet ble resultatet så utrolig bra. Jeg har aldri fått så mange kompimenteter for håret mitt før. Tusen takk for en fin opplevelse. Her kommer jeg igjen:)

Lagt inn:
21.10.2009 20:55:49 - av: Hysterisk

Kom for å stripe håret mitt lyst, UDERSTREKET av gulskjær ville jeg ikke ha noe av. Og klippe litt på lengden, det som var slitt. Frisøren hadde stor forståelse for min skepsis mot gulskjær.
Hun viser meg en lengde på håret som hun tenker seg å stusse, og det var akkurat lengden jeg så for meg. (10/12 cm) Jeg har ganske langt hår, så på meg ville det vært lite suynlig.

Hun klipper lengden først også begynner hun å sette striper med folie og blekning.

Etter å ha satt med folien både med og uten varmelampe i til sammen 2 timer sier hun at nå må det vaskes ut for nå har ikke blekningen virkning lengre.

Da jeg setter meg i stolen etter vasken ser jeg gulskjær i bunnen på håret å viser meg skeptisk. Hun sier da at sånn kan skje å at jeg ikke kunne satt lengre osv. (synes det var veldig merkelig å sitte 2 timer med blekning, er ikke dette MYE?)

Når hun begynner å gre ut håret faller det av i store hvite, hårballer. Panikken brer seg inni meg da jeg spør om dette virkelig er normalt??!
-" jada, sier hun. slikt som skjer fordi blekningen er sterk."
Kanskje fordi jeg satt atfor lenge?? For det var mye hår som falt av.
Mens hun grer ut og føner så merker jeg at hun klipper meg mer bake. Jeg tenker selvfølgelig at hun jevner ut tuppene. (Da jeg kommer hjem ser jeg at hun har klipt meg en god del kortere enn det som var avtalt i starten.)

Jeg klager på gulfargen i frisørstolen og nevner flere ganger at det var jo akkurat dette jeg IKKE ville se.
Hun rådfører seg med den andre frisøren på jobb, hun sier at det er ikke noe de kan gjøre. I verste tilfelle kan de prøve å pensle på blekning i røttene der fargen har blitt gul, men at det da er stor mulighet for at det kan se FLEKKETE ut eller at fargen blir en annen enn den som er på resten av håret.
- DETTE VIL JEG SELVFØLGELIG IKKE. Så jeg sier at jeg kan se hvordan det går også heller komme tilbake hvis jeg ikke er fornøyd. ( NOE JEG IKKE VAR!! Men alternativet de gav meg var ikke akkurat noe bedre. )
I stedet snakker den andre frisøren om hvor fin fargen var blitt i resten av håret å at hun var IMPONERT over at det ble så fint siden jeg hadde så langt hår.
( ALTSÅ!! Hadde dette vært noe stor bragd burde hun kanskje advart meg på forhånd om at det kunne blitt gult, eller at fargen ikke kunne blitt særlig bra på grunn av min hårlengde??
(DA HADDE JEG SELVFØLGELIG GÅTT TIL EN ANNEN FRISØR!!)
( Jeg har flyttet til Sandnes fra Ålesund å hadde en frisør der hjemme som virkelig hadde peiling på hva hun gjorde. Ikke gulskjær eller noe problem. Og stussing av hår, er STUSSING av hår!!)


Jeg står nå på badet med klump i halsen og ser på den triste jenta i speilet med ødelagt, tørt, gulaktig og ALT for kort hår...!!!

Dette var en ekstremt dårlig opplevelse, å enda mer ergerlig er det nettopp fordi jeg var SÅ KLAR på hva jeg ville ha, hvordan jeg ville ha det, å hvordan jeg ABSOLUTT IKKE ville ha det..

Visste du at:

Frisyre er den formen en persons hår har blitt klippet og pleiet i. Mennesker har til alle tider pleiet deres hår nøye.

Skikker har variert mye gjennom historien, samt fra sted til sted. Historisk har menns hår vanligvis vært kortere enn kvinners hår. Det har likevel på ingen måte vært en ubrytelig regel.

I vår tid kan man farge, stripe, krølle, forlenge (extensions) og til og med barbere håret uavhengig av kjønn uten at det vekker oppsikt.

© - Frisørguiden 2019
Alle spørsmål angående denne siden skal rettes til webmaster. Se kontaktinformasjon

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24