Forsiden

Finn frisør

Om frisørguiden

Kontakt oss

LYST PÅ
HUDPLEIE
ELLER
FOTTERAPI?

Finn din klinikk på
hudogfotklinikken.no

Saxen Skøyen - frisorguiden.no

Saxen Skøyen

Adresse:
Saxen Skøyen
Hovfaret 17
275  Oslo
22 51 98 10


Trykk her for å fortelle om din erfaring
med denne frisøren 


Lagt inn:
19.10.2011 21:29:12 - av: Katrine Skarderud

Var hos dere for ca 3 uker siden. var blond, skulle stripe ettervesten + noen brune striper i håret for å få litt spill. frisøren var spydig fra starten. etter hun hadde skylt ut og fønet det tok hun og en annen med meg ut på parkeringsplassen for å se håret i dagslys. hun tok et sett striper til og håret var fortsatt helt jævelig. det var grått med svarte striper. da jeg begynte å si at jeg ikke var fornøyd ble de sure på meg og sa hvr fint det var. heldigvis kom mammaen min å så på det og det var noe v det væreste hun hadde sett.! de var ikke noe hyggelig mot meg, aldri vært på et sånt sted hvor det har vært så dårlig kundebehandling. etter mye om og men + tårer fikk jeg en ny time dagen etter. når jeg kom hjem fikk jeg 5 venniner til å se på håret. de og ble skjokkert over resultatet og hvordan jeg ble behandlet på dere på saxen skøyen. dagen etter fikk jeg og kjeft av den andre frisøren. hun var på starten veldig spydig og hun -fjernet navn- var der og men sa ingen ting til meg, hun beklaget seg ALDRI til meg. jeg synes at jeg skulle fått dekket alt, for dette her var helt uakseptabelt for måten å bli behandlet på er hårreisende. du tar ikke med kunden din ut på parkeringsplassen for å se håret i dakslys for å så kjefte på dem etterpå.. jobber selv med mennesker og dette her hadde jeg aldri gjort mot noen! Hilsen en ekstremt skuffet kunde.


Visste du at:

Frisyre er den formen en persons hår har blitt klippet og pleiet i. Mennesker har til alle tider pleiet deres hår nøye.

Skikker har variert mye gjennom historien, samt fra sted til sted. Historisk har menns hår vanligvis vært kortere enn kvinners hår. Det har likevel på ingen måte vært en ubrytelig regel.

I vår tid kan man farge, stripe, krølle, forlenge (extensions) og til og med barbere håret uavhengig av kjønn uten at det vekker oppsikt.

© - Frisørguiden 2019
Alle spørsmål angående denne siden skal rettes til webmaster. Se kontaktinformasjon

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24