Forsiden

Finn frisør

Om frisørguiden

Kontakt oss

LYST PÅ
HUDPLEIE
ELLER
FOTTERAPI?

Finn din klinikk på
hudogfotklinikken.no

Top Twenty Salong A/S - frisorguiden.no

Top Twenty Salong A/S

Adresse:
Top Twenty Salong A/S
Torgallm. 8
5014  Bergen
55 31 28 80


Trykk her for å fortelle om din erfaring
med denne frisøren 


Lagt inn:
17.12.2007 23:24:32 - av: Vic

Jeg ville stripe etterveksten min. Jeg hadde utvokste foliestriper, både lyse og mørke (fra frisøren i Telegrafen) som så veldig naturlig ut. Jeg sa jeg gjerne ville ha det litt lysere denne gangen. Frisøren i Top Twenty insisterte på blekede hettestriper av etterveksten, og å fordele blekemiddelet utover i tuppene en liten stund før hun skulle vaske det ut. Selve stripingen var ganske smertefull (men det er jo ofte hettestriper) og, da det var gått en stund, fikk hun en lærling til å fordele blekemiddelet utover i tuppene. Hun arbeidet tregt, og var så vidt ferdig da frisøren sa at vi måtte skylde ut. Dermed var ikke alle delene av håret likt bleket. Med det samme håret var vasket, og jeg satte meg foran speilet igjen, så jeg hvor lyst luggen og håret på toppen var. Og lysere ble det når håret ble tørket. Jeg kunne ha bleket det hjemme med bedre resultat.

Selvsagt skulle jeg klaget med det samme, men jeg hadde ikke særlig lyst til å la dem tukle mer med håret mitt. Så i morgen skal jeg prøve å få rettet opp mitt mislykkede hår, uten å ha skadet det for mye...Visste du at:

Frisyre er den formen en persons hår har blitt klippet og pleiet i. Mennesker har til alle tider pleiet deres hår nøye.

Skikker har variert mye gjennom historien, samt fra sted til sted. Historisk har menns hår vanligvis vært kortere enn kvinners hår. Det har likevel på ingen måte vært en ubrytelig regel.

I vår tid kan man farge, stripe, krølle, forlenge (extensions) og til og med barbere håret uavhengig av kjønn uten at det vekker oppsikt.

© - Frisørguiden 2019
Alle spørsmål angående denne siden skal rettes til webmaster. Se kontaktinformasjon

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24