Forsiden

Finn frisør

Om frisørguiden

Kontakt oss

LYST PÅ
HUDPLEIE
ELLER
FOTTERAPI?

Finn din klinikk på
hudogfotklinikken.no

Egeli's Afro Hair & Art - frisorguiden.no

Egeli's Afro Hair & Art

Adresse:
Egeli's Afro Hair & Art
Sølvbergg. 16
4006  Stavanger
51 54 80 50


Trykk her for å fortelle om din erfaring
med denne frisøren 


Lagt inn:
03.02.2011 17:44:49 - av: Steffen Tobias

Koslige folk, med veldig ferieaktig, afrikansk stemning i butikken sin.

Middelmådig kvalitet på utført håndtverk, og de er flinke på å "avhengiggjøre" deg med etterbehandlinger og produkter som er absolutt nødvendig for prosjektet. De er også, desverre, veldig utydelige på prisen.

De laget dreads på meg, og de så ut som dreads, men jeg er av den oppfattning at jeg kunne laget de minst like bra hjemme. De hellte til og med strukturomfomingsvæske (permanentvæske) i håret mitt, UTEN Å UNDERSØKE OM ALLERGI PÅ FORHÅND. Jeg er faktisk allergisk, og fikk skyllt det ut med en gang, men skaden var skjedd og jeg sved og blødde og klødde i tre uker + etter.

Jeg "misforsto" og, at en etterbehandlig 3 mnd senere, når dreadsen har "modnet" seg, var inkludert i den 3000,- dyre behandlingen. Fair enough, tenkte jeg. Den obligatoriske voksen og shampooen kom jo i tillegg. Ikke så fjernt fra resten av frisør Norge, men det at de framlegger alt som om at det koster en sum, men at de vil ha mye mer i etterkant, synes jeg er utspekulert og uprofesjonelt. Muligens litt naivt fra min side også, men det er jo sånn det er; å dra på ferie. Er det ikke?

Allover sitter jeg igjen med middelmådige dreads, kløende hodebunn, voksavhengighet og en vond følelse i magen av å ha blitt lurt.
Spesielt bra: Forventningene og stemningen og smilende jenter
Spesielt dårlig: Uprofesjonelt, utydelig prising, sjekker ikke om allergi, bryter avtaler


Visste du at:

Frisyre er den formen en persons hår har blitt klippet og pleiet i. Mennesker har til alle tider pleiet deres hår nøye.

Skikker har variert mye gjennom historien, samt fra sted til sted. Historisk har menns hår vanligvis vært kortere enn kvinners hår. Det har likevel på ingen måte vært en ubrytelig regel.

I vår tid kan man farge, stripe, krølle, forlenge (extensions) og til og med barbere håret uavhengig av kjønn uten at det vekker oppsikt.

© - Frisørguiden 2019
Alle spørsmål angående denne siden skal rettes til webmaster. Se kontaktinformasjon

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24